trvalák pro kočku

Trápí vás situace toulavých koček? Puká vám srdce u každé fotky zuboženého kotěte, které vidíte na sociálních sítích? Společně jsme ušli docela dlouho cestu, takže víme, že si uvědomujete fakt, že je potřeba pomáhat nejen konkrétním zvířecím bytostem, ale také cílit na společenskou a systémovou změnu. Jsme rádi, že díky vám na této cestě nejsme sami!

Za více půl roku jsme oslovili stovky obcí, měst a jejich úřadů, abychom zkusili pomáhat kočkám odlišně, než jak se to běžně dělá. Díky tomu víme, že je plošná změna možná, ale časově, energeticky i finančně náročná. Buďte u této změny s námi a podpořte naši iniciativu.

Poslední podzim jasně ukázal, že situace venku je neudržitelná. Útulky přetékají, dočasky jsou plné a kapacity domácností milovníků koček se k tomuto stavu blíží také. Lidé se naučili všímat si utrpení kolem sebe a upozorňovat na ně, ale možnosti aktivistů nejsou schopny tento obří objem pokrýt. Jedinou udržitelnou variantou tak zůstavá prevence, aby se takovým věcem dalo efektivně předcházet.


Daruj péči a lásku!

Díky projetku Obce kastrují pod patronátem kastračního programu KasPro se nám podařilo rozjet zcela novou iniciativu, díky které se konečně začínají zapojovat také obce a úřady. Zájem lidí o kastrace tak mnohonásobně vzrostl, ale tomu bohužel neopdovídá přísum financí tak, abychom mohli vyhovět všem a zároveň mohli naše aktivity posouvat dál a tak i naše služby neustále zkvalitňovat.

Trvalý příkaz = trvalá pomoc

Proto nám jaro příjde jako ideální možnost poprosit vás o dárek pro kočky, které prostřednictvím našich aktivit reprezentujeme. Tato kampaň nese podtitul TRVALÝ PŘÍKAZ = TRVALÁ POMOC, jejíž cílem je ukázat, že i sebemenší trvalá čátka může dlouhodobě pomáhat. 

Malou částku může darovat každý

Staňte se trvalým dárcem. I malá částka může znamenat velkou pomoc... 


Transparentní účet: 6969697777/2010
Platforma darujme: www.darujme.cz/projekt/1204070

Trvalák pro kočku